Завантаження ...

У Сумах поліцейські викрили чоловіка, який обібрав випадкову знайому

Мобільний телефон, банківську картку та чималу суму грошей поцупив 34-річний житель обласного центру у своєї нової знайомої.



Мобільний телефон, банківську картку та чималу суму грошей поцупив 34-річний житель обласного центру у своєї нової знайомої. Тепер йому доведеться не тільки постати за скоєне перед судом, а й відшкодувати завдані збитки.

За допомогою до працівників Сумського відділу поліції звернулася 37-річна місцева жителька. Вона розповіла, що у неї за незрозумілих обставин зникли мобільний телефон і банківська картка, з якої у подальшому було знято 9 000 гривень. Жінка додала: напередодні вона відпочивала в одному з розважальних закладів міста. Згодом за її столик підсів інший відвідувач, і вони за келихом продовжили бесіду. А на ранок вона виявила зникнення цінних речей.

Працівники поліції детально опитали жінку і вона пригадала зовнішність свого «співбесідника». Тож встановити його особу було справою часу. Зловмисником виявився 34-річний мешканець обласного центру. Своєї вини чоловік не заперечував та пояснив, що мобільний телефон вже встиг продати, а гроші витратив на свої потреби.

За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками ст.185 «Крадіжка» та ст.357 «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: