Завантаження ...

На Сумщині 8 грудня вогнеборці ліквідували загоряння житлового будинку

8 грудня о 15:32, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Центральна в с. Грузьке, Конотопського району.



8 грудня о 15:32, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Центральна в с. Грузьке, Конотопського району. Про пожежу повідомив власник, який відчув запах диму в приміщенні. На місце події було направлено черговий караул 12 – ї державної пожежно – рятувальної частини та місцеву пожежну команду с. В’язове.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено стіни на площі до 1 кв. м., перекриття на площі до 10 кв. м. через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання.

О 16:19 загоряння локалізували, а о 17:42 – витративши на гасіння близько 6 тон води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 4 чоловіки особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій і 1 автомобіль та 2 працівники від місцевої пожежної команди с. В’язове.

За попередніми висновками фахівців причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при використанні пічного опалення.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: