Завантаження ...

8 грудня на Сумщині, під час гасіння пожежі в квартирі, вогнеборці врятували чоловіка

8 грудня о 07:20, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про задимлення, що виходить з вікон квартири на 2-му поверсі 2-х поверхового житлового будинку по вул. Київська в с. Коровинці



8 грудня о 07:20, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про задимлення, що виходить з вікон квартири на 2-му поверсі 2-х поверхового житлового будинку по вул. Київська в с. Коровинці, Недригайлівського району. Про пожежу повідомили сусіди. На місце події було направлено відділення чергового караулу 16 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

Осередок горіння знаходився в одній з кімнат – палали оздоблення стін, речі домашнього вжитку та майно. Дим поширився на всю квартиру, а тому вогнеборцям довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання. Провівши розвідку в одній із кімнат на підлозі було виявлено чоловіка (1978 р. н.), який не міг самостійно покинути задимлену зону. Чоловіка винеси в безпечне місце, від госпіталізації він відмовився.

О 07:49 загоряння локалізували, о 08:10 ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 6 чоловік особового складу та 1 одиницю техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: