Завантаження ...

СумДУ допомагає переміщеним ЗВО у відновленні бібліотечних фондів

Сумський державний університет продовжує гарну традицію співпраці із закладами вищої освіти, що були переміщені з окупованих територій.



Сумський державний університет продовжує гарну традицію співпраці із закладами вищої освіти, що були переміщені з окупованих територій.

Торік понад 200 примірників навчальної та наукової літератури було відправлено Донецькому юридичному інституту, що зараз здійснює освітню діяльність у м. Кривий Ріг.

Цього разу університет взяв участь у благодійній акції на підтримку Луганського національного аграрного університету. З листопада 2014 р. по 2018 р. освітній заклад неодноразово змінював локації своєї діяльності. Зараз мережа структурних підрозділів університету представлена у м. Старобільськ, м. Слов’янськ та м. Костянтинівка.

Щоб допомогти у відновленні навчального процесу та формуванні бібліотечних фондів ЗВО, Сумський державний університет передав 70 примірників книг з власної бібліотеки до Луганського національного аграрного університету. Це навчальні та наукові видання економічного, гуманітарного та природничого спрямування, більшість з яких є працями науковців СумДУ.

СумДУ підтримує співпрацю в царині української освіти і науки, позаяк працюємо на спільну справу – розбудову нашої України!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: