Завантаження ...

Конгрес-центр СумДУ запрошує на фотовиставку «Герої серед нас»

Учасниками проєкту, презентованого 4 грудня, стали 13 ветеранів АТО/ООС та 13 фотомайстрів-волонтерів. У числі авторів фото – 2 співробітники Сумського державного університету



Учасниками проєкту, презентованого 4 грудня, стали 13 ветеранів АТО/ООС та 13 фотомайстрів-волонтерів. У числі авторів фото – 2 співробітники Сумського державного університету: Сергій Малюк, керівник групи з виробництва медіа-контенту Медіа-центру, та Богдан Красуля, лаборант студентської медіа-агенції Studio 16x9.

Кожен із захисників України представлений на світлинах у двох образах – військовому й цивільному. Серед них – поліцейські, медики, працівники виробництв, офіціанти й пенсіонери.

Героїнею фотохудожника Сергія Малюка стала військовий медик Марія Білінська, яка нині працює в Сумській міській клінічній лікарні № 1 лікарем-реаніматологом.

Богдан Красуля для проєкту «Герої серед нас» фотографував Андрія Шила, який до війни працював слюсарем контрольно-вимірювальних приладів і автоматики на ТОВ «Керамейя». У 2015 році пішов на фронт у складі 54 окремого розвідувального батальйону. Після повернення додому продовжив працювати на тому ж підприємстві.

Усі роботи, представлені на виставці, втілені з урахуванням єдиної концепції, тим не менш – вони унікальні. Підготовка проєкту тривала пів року, відкриття планувалося у жовтні, але через карантинні обмеження виставку довелося перенести.

Варто зазначити, що працівники та студенти СумДУ – активні учасники соціальних, культурних, спортивних та інших заходів, що проводяться в Сумах та області, а також всеукраїнських та міжнародних проєктів. У виші гармонійно поєднується наука та навчання з патріотичним вихованням і суспільно-корисним дозвіллям.

У Сумах фотовиставка «Герої серед нас» триватиме два тижні, потім організатори планують показати світлини мешканцям інших міст Сумщини та України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: