Завантаження ...

У Сумах вклонились пам’яті Героя Ігоря Косточки

На шості роковини смерті військовика до його могили прийшла сестра, а також заступник міського голови Альона Дмітрєвская, директор КУ «Центр учасників бойових дій»



На шості роковини смерті військовика до його могили прийшла сестра, а також заступник міського голови Альона Дмітрєвская, директор КУ «Центр учасників бойових дій», Олександр Мордванюк і його заступник Олександр Лаврик.

Альона Дмітрєвская наголосила на важливості збереження пам’яті про Ігоря Косточку та інших воїнів, адже саме завдяки їм у Сумах – мир і спокій.

Ігор Косточка народився в Сумах 7 січня 1975 року. До мобілізації працював на машинобудівному підприємстві. Військову службу проходив у 15-му окремому мотопіхотному батальйоні 92-ої окремої механізованої бригади. Був зв’язківцем. Трагічно загинув на малій батьківщині під час відпустки, не доживши місяць до 40-річчя. Вранці 4 грудня 2014 року чоловіка знайшли на перехресті вул. Першотравнева та вул. Садова в непритомному стані. В обласній лікарні в нього діагностували закриту черепно-мозкову травму. За три дні Ігор Косточка помер.

Олександр Мордванюк, який особисто знав загиблого, розповів, що той був дуже спокійний за характером, і ніхто й уявити не міг, що, стикаючись щодня зі смертю на полі бою, він знайде її в мирному житті.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: