Завантаження ...

Вистава Сумського національного академічного театру ім. М.С. Щепкіна стала кращою драматичною виставою України

Відбулося підбиття підсумків фестивалю-премії «ГРА», що проводить Національна спілка театральних діячів України. За його результатами, у номінації «Найкраща драматична вистава» перемогла вистава «Пер Гюнт»



Відбулося підбиття підсумків фестивалю-премії «ГРА», що проводить Національна спілка театральних діячів України. За його результатами, у номінації «Найкраща драматична вистава» перемогла вистава «Пер Гюнт» Сумського національного академічного театру ім. М.С. Щепкіна

У своїй промові під час відзначення переможців режисер-постановник вистави Роман Козак зазначив, що вдячний колективу театру та журі конкурсу за цю перемогу.

Нагадаємо, у серпні вистава увійшла у ТОП-5 кращих драматичних вистав України. Після чого члени експертної ради фестивалю наживо подивилися постановку щепкінців «Пер Гюнт» в Сумах.

За словами директора Сумського національного академічного театру ім. М.С. Щепкіна Миколи Юдіна, «Пер Гюнт» для театру – знакова вистава. З нею театр вдруге увійшов до лонг-листа рейтингу Фестивалю-премії «ГРА», що проводить Національна спілка театральних діячів України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: