Завантаження ...

На Сумщині поліція затримала молодика, який незаконно позбавив волі свою знайому

Подія сталася в Сумах позавчора, близько одинадцятої ранку. До поліції зателефонувала сумчанка з повідомленням про вчинення злочину.



Подія сталася в Сумах позавчора, близько одинадцятої ранку. До поліції зателефонувала сумчанка з повідомленням про вчинення злочину. Вона пояснила, що стала свідком того, як незнайомий молодий чоловік силоміць посадив у машину дівчину з їх під‘їзду і повіз невідомо куди.

Правоохоронці швидко встановили марку машини невідомого, а згодом в одному з автокооперативів міста знайшли і автівку, і його самого. В салоні легковика знаходилась і дівчина, яку зловмисник, всупереч її волі, забрав з собою.

Поліцейські опитали потерпілу, і встановили, що 29-річна сумчанка перебувала удома, коли до неї прийшов колишній залицяльник. Не давши дівчині одягнутися, він силоміць вивів її з квартири, посадив у машину і повіз до гаража.

Невідомо, яка б доля спіткала потерпілу, якби на заваді планам зловмисника не стали уважність жителів під‘їзду та оперативність працівників поліції.

Слідчі кваліфікували дії 32-річного молодика як незаконне позбавлення волі і відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 146 КК України «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини». Поки що він затриманий в порядку ст. 208 КПК України, поліція вирішує питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: