Завантаження ...

На Сумщині рятувальники допомогли літній жінці, яка опинилася зачиненою у квартирі

21 листопада о 13:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від працівників поліції про необхідність надання допомоги на пров. Дачному в м. Охтирка.



21 листопада о 13:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від працівників поліції про необхідність надання допомоги на пров. Дачному в м. Охтирка. За попередніми даними, у квартирі чотирьохповерхового житлового будинку знаходилася літня жінка, яка тривалий час не відповідала на телефонні дзвінки та не відчиняла вхідні двері.

На місце виклику прибуло відділення чергового караулу 6-ї державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою висувної драбини один із рятувальників зміг потрапити на третій поверх у вікно кухні квартири, де у кімнаті на підлозі виявив 83-річну господарку. Пересвідчившись, що жінка при свідомості, працівник Служби порятунку відчинив вхідні двері і до помешкання змогли зайти правоохоронці та рідні господарки квартири. Жінку поклали на ліжко і у цей час на місце прибули медпрацівники для надання необхідної допомоги.

Всього від Державної служби України з надзвичайних ситуацій до операції з надання допомоги залучалося 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки.

Управління ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: