Завантаження ...

Щепкінці презентували сумчанам нову виставу-мюзикл «За двома зайцями»

Сумський національний академічний театр драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна 20 листопадавідновив свою роботу, презентувавши глядачеві нову виставу-мюзиклза мотивами твору Михайла Старицького «За двома зайцями».



Сумський національний академічний театр драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна 20 листопадавідновив свою роботу, презентувавши глядачеві нову виставу-мюзиклза мотивами твору Михайла Старицького «За двома зайцями».У виставі був задіяний практично весь творчий колектив театру

Після довготривалої перерви та вистав у режимі онлайн, глядачі все ж таки отримали можливість за умови виконання карантинних вимог потрапити в зал театру, аби подивитися комедійний мюзикл «За двома зайцями». Це було яскраве динамічне видовище з елементами сатиричного гротеску.

За словами режисера-постановника Романа Козака, комедійний мюзикл трупа почала готувати з вересня цього року. Було складно через карантинні обмеження, але весь колектив вже дуже хотів підготувати та показати справжню виставу та порадувати своїх шанувальників.

«Бувало доводилось проводити репетиції онлайн. Звичайно, коли ти ставиш мюзикл з оркестром, танцями, хором, робити це онлайн дуже складно. З деякими перервами в дуже такому режимі нонстоп ми використовували весь вільний час для того, щоб попрацювати над матеріалом», – зазначив режисер-постановник.

Дії та репліки персонажів сповнені неповторного гумору та саркастичних фарб. Особливу атмосферу дійства створювало музичне тло, складене з оригінальних пісенних творів, просякнутих тонкими дотепами і веселими натяками.

«Сподіваємось, що своїми виставами ми допоможемо людям подолати психологічне навантаження, яке маємо через пандемію та карантин. Ми чекаємо глядача. Він нам дуже потрібен! Приходьте в театр, щоб отримати великий заряд позитивних емоцій», – запрошує директор театру Микола Юдін.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: