Завантаження ...

На Сумщині за вихідні зафіксували 31 порушення карантину

Начальник відділу охорони публічного порядку, масових та охоронних заходів управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Сумській області Андрій Клипа повідомив під час



Начальник відділу охорони публічного порядку, масових та охоронних заходів управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Сумській області Андрій Клипа повідомив під час брифінгу про результати перевірки дотримання карантинних заходів суб’єктами господарювання області під час карантину вихідного дня

За його словами, всього було створено 111 мобільних груп, якими перевірено 1533 заклади. Перевірки здійснювалися 14-16 листопада. За результатами перевірки мобільними групами було виявлено 31 порушення. За фактами порушень складено 16 адміністративних протоколів.

Нагадаємо, 21 листопада вступають в дію зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо запобігання поширенню COVID-19, які нещодавно були внесені Кабінетом Міністрів України.

Зокрема, перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнених засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно, – тягне за собою накладення штрафу від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: