Завантаження ...

На Сумщині на пожежі врятовано чоловіка

17 листопада о 19:04, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про задимлення, що виходить з вікон квартири на 2-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку по вул. Батюка в м. Охтирка.



17 листопада о 19:04, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про задимлення, що виходить з вікон квартири на 2-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку по вул. Батюка в м. Охтирка. Про пожежу повідомили сусіди. На місце події було направлено відділення чергового караулу 6 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

Прибувши за викликом, вогнеборцям довелось використовувати спец інструменти щоб потрапити в задимлене помешкання. Осередок горіння знаходився на кухні – палали шпалери та посуд. Дим поширився на всю квартиру. Провівши розвідку в одній із кімнат на підлозі було виявлено господаря (1941 р.н.), який не міг самостійно покинути задимлену зону. Чоловіка винеси в безпечне місце, від госпіталізації він відмовився.

О 19:10 загоряння локалізували, о 19:15 ліквідували.

Зі слів господаря, незадовго до виникнення пожежі, він залишив на кухні без нагляду розігрівати їжу, а сам заснув в одній із кімнат. Саме через власну байдужість та ігнорування елементарними вимогами пожежної безпеки чоловік міг загинути!

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: