Завантаження ...

Школа європейських мов СумДУ розпочала роботу в режимі онлайн

14 листопада у Сумському державному університеті відбулося перше у цьому навчальному році заняття англомовної групи Школи європейських мов.



14 листопада у Сумському державному університеті відбулося перше у цьому навчальному році заняття англомовної групи Школи європейських мов.

Школа європейських мов працює на базі кафедри германської філології СумДУ вже п’ятий рік поспіль і поступово набирає все більшої популярності серед студентської молоді та школярів старших класів – майбутніх абітурієнтів нашого університету. Загалом же слухачами Школи можуть стати усі бажаючі. Наразі також триває набір на курс німецької мови.

Керівниками проєкту є викладач кафедри германської філології Олена Назаренко та старший викладач Антоніна Чепелюк. Викладають у ШЄМ студенти спеціальності «Філологія», в рамках своєї педагогічної практики.

Із відкриттям цьогорічних занять слухачів привітали керівники Школи. Олена Назаренко розповіла про особливості навчання, побажала присутнім натхнення й успіхів. Антоніна Чепелюк представила викладачів Школи, поділилася інформацією про досягнення студентів, повідомила про їх можливості стажування за кордоном.

Приєдналася до привітань з нагоди відкриття й директор Перекладацького навчально-методичного центру «Liguostar», доцент Ольга Жулавська. Вона побажала слухачам цікавих занять і задоволення від процесу навчання та розказала про додаткові можливості покращити рівень володіння мовами й підготовку до складання сертифікованих міжнародних іспитів.

Під час заняття слухачі Школи охоче розповідали про себе, ділилися досвідом із власних закордонних подорожей та дискутували щодо стереотипів, пов’язаних із мешканцями різних країн. Саме в таких цікавих та невимушених бесідах розвиваються навички спілкування іноземними мовами, а підтримка вже досвідчених викладачів допомагає не тільки подолати мовний бар’єр, але й засвоїти практичні тонкощі володіння мовою.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: