Завантаження ...

На Сумщині вогнеборці ліквідували загоряння в квартирі

11 листопада о 14:37, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння в квартирі на 2 – му поверсі 5 – ти поверхового житлового будинку по вул. Прорізна в м. Шостка.



11 листопада о 14:37, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння в квартирі на 2 – му поверсі 5 – ти поверхового житлового будинку по вул. Прорізна в м. Шостка. Про пожежу повідомили випадкові переході, які побачили дим з вікна. На місце події було направлено черговий караул та автодрабину 4 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю рятувальники встановили, що горіння відбувається в одній з кімнат, вогнем охоплено матрац, ліжко, диван, телевізор облицювання стін та речі домашнього вжитку. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту квартири. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання.

О 14:53 загоряння локалізували, а о 14:58 – витративши на гасіння близько пів тони води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 8 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: