Завантаження ...

У Сумах планують провести аукціони з передачі в оренду нежитлових приміщень

Наступного тижня у Сумах планують провести перші електронні аукціони, на яких визначатимуть майбутніх орендарів для трьох приміщень.



Наступного тижня у Сумах планують провести перші електронні аукціони, на яких визначатимуть майбутніх орендарів для трьох приміщень.

Відповідні оголошення оприлюднив на Інформаційному порталі Департамент забезпечення ресурсних платежів.

Відбудуться такі електронні торги 17, 19 та 20 листопада.

Віднедавна конкурси з оренди майна законодавчо скасовані, а для забезпечення прозорості та відкритості передача у оренду майна громади здійснюватиметься за допомогою аукціонів на електронних торгових майданчиках.

17 листопада заплановано аукціон на право оренди вбудованих нежитлових приміщень, які розташовані на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Пушкіна, 55 (загальна площа – 108,9 кв.м, корисна площа – 87,3 кв.м.). Стартовий розмір орендної плати для електронного аукціону (визначається з розрахунку за місяць оренди і становить 1% вартості обєкта) – 4837,5 грн.

19 листопада на торгах передаватимуть право оренди на прибудовані нежитлові приміщення, які розташовані на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку, що по вул. Романа Атаманюка, 57 (загальна площа – 114,0 кв.м, корисна площа – 88,1 кв.м.). Розмір орендної плати стартуватиме з 3653,0 грн;

20 листопада – аукціон щодо оренди вбудованих нежитлових приміщень на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Герасима Кондратьєва, 140 (загальна площа – 193,5 кв.м, корисна площа – 138,1 кв.м). Стартовий розмір орендної плати – 8493,0 грн;

Якщо орендаря на електронних аукціонах не визначать, законодавець передбачив проведення аукціону зі зниженням стартової орендної плати, а після – аукціон за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій.

Для участі у торгах необхідно сплатити гарантійний та реєстраційний внески.

Кінцевий строк подання заяви на участь встановлюється електронною системою з 19:30 до 20:30 дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Детальніше про умови проведення торгів

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: