Завантаження ...

На Сумщині продовжується заміна посвідчень постраждалим внаслідок чорнобильської катастрофи

Під час чергового засідання комісії з розгляду документів для видачі посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи



Під час чергового засідання комісії з розгляду документів для видачі посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, що відбулось під головуванням заступника голови облдержадміністрації Сергія Баннікова, обговорювались матеріали особових справ постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи про видачу посвідчень та заміну на виконання п. 7постанови Кабміну від 11 липня 2018 р. № 551

Цього разу членами Комісії було розглянуто 29 особових справ: 17 щодо заміни посвідчень, із них: 14 особам будуть видані посвідчення нового зразка, 3 особові справи будуть направлені до Комісії зі спірних питань визначення статусу осіб, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, Міністерства соціальної політики України.

Також було розглянуто 12 справ – щодо видачі посвідчень різних категорій громадянам, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, із них: 7 – на видачу посвідчень уперше, 2 – на видачу посвідчень категорії 1, 2 – на внесення запису про подовження групи інвалідності у посвідченні категорії 1, 1 – на видачу повторного посвідчення.

За рішенням Комісії вирішено видати 8 посвідчень різних категорій, до 2 посвідчень внести запис про зміну групи інвалідності, 1 особову справу направлено на доопрацювання та 1 – до Комісії зі спірних питань визначення статусу осіб, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, Міністерства соціальної політики України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: