Завантаження ...

Студент СумДУ - бронзовий призер чемпіонату Європи з дзюдо серед молоді

Студент спеціальності «Фізична культура і спорт» Сумського державного університету Геворг Манукян виборов бронзову медаль на чемпіонаті Європи з дзюдо



Студент спеціальності «Фізична культура і спорт» Сумського державного університету Геворг Манукян виборов бронзову медаль на чемпіонаті Європи з дзюдо серед молоді (U-23), у вазі до 81 кг.

Змагання проходили 9-10 листопада в місті Пореч (Хорватія). На старті змагань студент СумДУ здобув дві впевнені перемоги, але в чвертьфіналі поступився представнику Грузії. Першу сутичку Геворг виграв менше, ніж за дві хвилини, а от вирішальна боротьба за медаль тривала більше 8-ми хвилин. Лише в додатковий час український спортсмен іппоном здолав свого угорського колегу.

Варто зазначити, що на чемпіонаті Європи з дзюдо серед молоді Геворг Манукян став єдиним медалістом у збірній України. Говорить, що результат його тішить. Висловлює щиру подяку тренерам, оскільки вважає, що всі його перемоги – це, перш за все, їхня заслуга. Надалі планує активно тренуватися й готуватися до наступних змагань.

Геворг Манукян живе та тренується в Києві, спортом займається з дитинства. На запитання, чому обрав для навчання Сумський державний університет, відповідає, що хотів отримати гарну освіту, і йому порадили СумДУ. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: