Завантаження ...

Жителів Сумщини запрошують на Всеукраїнський онлайн-форум з енергоефективності

24 листопада відбудеться широко- масштабний Всеукраїнський онлайн-форум «Енергонезалежні регіони України: як замістити газ, знайти інвестиції та стимулювати бізнес»



24 листопада відбудеться широкомасштабний Всеукраїнський онлайн-форум «Енергонезалежні регіони України: як замістити газ, знайти інвестиції та стимулювати бізнес», ініційований Міненерго та Держенергоефективності. Участь у Форумі безкоштовна. Для участі необхідно обов’язково зареєструватись до 18 листопада 2020 року за посиланням: https://forms.gle/TcomhwkMXLR2SwnQA

Ключові теми, які буде обговорено під час онлайн-форуму: пріоритети державної політики у сфері енергоефективності та «чистої» енергетики; нові законодавчі ініціативи, участь в EU Green Deal, міжнародне партнерство; біоенергетика як надійний шлях заміщення газу та вирішення енергетичних і екологічних питань громад; енергоефективність як складова забезпечення енергонезалежності регіонів; особливості реалізації та фінансування «зелених» проектів; експрес-огляд успішних «зелених» проектів у регіонах.

Онлайн-форум проводиться спільно із партнерами: проєктом GIZ «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», українсько-данським енергетичним центром, представництвом фонду ім. Ф. Еберта в Україні, PFAN, енергетичною Асоціацією «Українська Воднева Рада» та проєктом UNIDO-GEF.

Контактна особа – Анна Жукова (Департамент відновлюваних джерел енергії Держенергоефективності): тел: +38 044 590-54-09, e-mail: saeevde@gmail.com. Більше: https://saee.gov.ua/uk/events/previews/3548

Трансляція Форуму відбудеться на Youtube-каналі Держенергоефектпвності:

https://www.youtube.com/channel/UCP_isNhCBbXJWPbL48vpl6g

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: