Завантаження ...

Одразу трьом науковцям СНАУ призначено стипендію Кабінету Міністрів України

Щороку Кабінет Міністрів України визначає науковців, що продемонстрували найкращі результати у професійній та науковій роботі.



Щороку Кабінет Міністрів України визначає науковців, що продемонстрували найкращі результати у професійній та науковій роботі. На здобуття стипендій можуть висуватися наукові працівники, науково-педагогічні працівники, аспіранти, ад’юнкти, докторанти, інші вчені та інженерно-технічні працівники наукових установ, організацій, вищих навчальних закладів.

Обов’язковою умовою для здобуття стипендії є наявність у претендента вагомих наукових результатів, а також можливість проводити наукові дослідження. Всього стипендіальна комісія розподіляє 320 стипендій, які переможці конкурсу отримуватимуть протягом 2х років.

Постановою Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки від 6 листопада 2020 року було визначено список переможців конкурсу на отримання стипендії Кабінету Міністрів України, серед яких троє науковців Сумського національного аграрного університету:

  • Соларьов Олександр Олексійович
  • Гасій Григорій Михайлович
  • Блюмська-Данько Ксенія Валеріївна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: