Завантаження ...

У пункті пропуску «Бачівськ» прикордонникам пропонували хабаря

Днями в пункті пропуску «Бачівськ» іноземець намагався підкупити співробітників прикордонного відомства. До пункту пропуску «Бачівськ» на вхід до України в пішому порядку прибув громадянин Киргизстану.



Днями в пункті пропуску «Бачівськ» іноземець намагався підкупити співробітників прикордонного відомства.

До пункту пропуску «Бачівськ» на вхід до України в пішому порядку прибув громадянин Киргизстану. Під час здійснення прикордонного контролю чоловік запропонував прикордоннику неправомірну винагороду в розмірі 1000 російських рублів за безперешкодне перетинання державного кордону.

Як з’ясувалося, нещодавно даний іноземець вже намагався потрапити до нашої країни, однак йому було в цьому відмовлено у зв’язку з тим, що він не зміг підтвердити наявність достатнього фінансового забезпечення для перебування на території України. Аби все ж таки потрапити до України, цього разу чоловік вдався до підкупу прикордонників.

Наразі об’єктивним з’ясуванням усіх обставин вчинення 29-річним громадянином Киргизстану кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 369 Кримінального кодексу України, займаються працівники Національної поліції.

Східне регіональне управління ДПСУ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: