Завантаження ...

За минулий тиждень у Сумах перевірили 145 підприємств та організацій на дотримання правил карантину

За дорученням очільника Сум Олександра Лисенка в Сумах продовжують тривати посилені перевірки мобільними групами із контролю за дотриманням протиепідемічних заходів на працюючих об’єктах



За дорученням очільника Сум Олександра Лисенка в Сумах продовжують тривати посилені перевірки мобільними групами із контролю за дотриманням протиепідемічних заходів на працюючих об’єктах, що здійснюють господарську діяльність на території міста.

Як повідомив начальник відділу торгівлі, побуту та захисту справ споживачів Олег Дубицький під час апаратної наради при міському голові, мобільними групами за участі спеціалістів правового управління та ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області минулого тижня проведено три рейди та обстежено близько 18 закладів торгівлі та громадського харчування. У результаті перевірок за порушення санітарних вимог було складено чотири протоколи у відповідності до Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій Яковенко доповів, що спеціалісти відділу спільно з правоохоронцями у період з 2 по 6 листопада перевірили 85 одиниць міського пасажирського транспорту на 14-ти маршрутах. Кількість складених за тиждень протоколів, – 12, з них три – за порушення карантинних правил. Разом із тим, проводилась інформаційно-роз’яснювальна робота.

Окрім того, членами тимчасової комісії з контролю за проведенням дезінфекції міського пасажирського транспорту проведено контрольні перевірки, під час яких встановлено, що санітарна обробка на чотирьох транспортних підприємствах та безпосередньо у салонах авто проводиться вчасно, згідно з графіками. Перевізникам надано рекомендації про посилення дезінфекційних заходів.

Загалом, у період з 30 жовтня по 5 листопада мобільними групами було проведено 145 перевірок на працюючих об’єктах, що здійснюють господарську діяльність на території Сум, у тому числі в кафе, магазинах закладах побутового обслуговування тощо.

Складено 17 актів перевірок та 12 протоколів. Проводились профілактичні бесіди щодо недопущення порушень карантинних норм чинного законодавства.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: