Завантаження ...

У Сумах лише чотири будинки без опалення

Представники тепло- постачальних організацій Сум під час щопонеділкової апаратної наради повідомили, про те, що наразі в місті без опалення залишаються лише чотири житлові будинки, в яких трапились пориви на внутрішніх мережах.



Представники теплопостачальних організацій Сум під час щопонеділкової апаратної наради при міському голові Олександрові Лисенку повідомили, про те, що наразі в місті без опалення залишаються лише чотири житлові будинки, в яких трапились пориви на внутрішніх мережах .

Представники ТОВ «Сумитеплоенерго» та Дирекції «Котельня Північного промвузла» підприємств запевнили, теплоносій поданий усім споживачам. Температурний і гідравлічний режими витримуються.

У зоні відповідальності Дирекції «Котельня Північного промвузла», за інформацією її директора Миколи Жовтобрюха, через пориви всередині без опалення залишаються три будинки, управитель – ТОВ «Коменерго Суми» – займається усуненням пошкоджень на мережах.

За словами заступника директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надії Покутньої, на території обслуговування їхнього підприємства без тепла наразі один будинок – ОСББ на адресою: вул. Миру, 34, де тривають ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах. Тепловики тримають питання ремонту на контролі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: