Завантаження ...

На Сумщині з 2 листопада частина навчальних закладів навчатиме дітей дистанційно

Про це під час позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомила директор обласного Департаменту освіти і науки Вікторія Гробова



Про це під час позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови Сумської облдержадміністрації Сергія Баннікова повідомила директор обласного Департаменту освіти і науки Вікторія Гробова

«За оперативними даними, зібраними обласним Департаментом освіти і науки, 288 закладів загальної середньої освіти будуть з 2 листопада проводити навчання безпосередньо в закладах, тобто за очною формою, 75 закладів – за дистанційною формою навчання і 25 за змішаною формою навчання, – зазначила Вікторія Гробова. – Зокрема, дистанційна форма навчання проводитиметься у закладах загальної середньої освіти Великописарівського, Сумського району, міст Суми та Лебедин, а також в ОТГ – Бездрицькій, Степанівській, Миколаївській (Сумський район), в одному закладі Буринського району, в Андріяшівській ОТГ Роменського району, Річківській ОТГ (Білопільського району)».

За її словами, 9 закладів профтехосвіти працюватимуть за очною формою навчання і 18 – за дистанційною. Також дистанційне навчання з 2 листопада проходитиме у чотирьох закладах вищої освіти та 21 закладі фахової передвищої освіти.

Довідково. На сьогодні в закладах дошкільної освіти на Covid-19 хворіє 5 дітей і 117 працівників, у закладах загальної середньої освіти – 33 учні і 174 працівника. У закладах вищої та передвищої освіти зафіксовано близько 50 випадків захворювання серед студентів і 123 працівника.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: