Завантаження ...

На Сумщині рятувальники допомогли літньому чоловіку

26 жовтня о 10:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги в м. Білопіллі. За попередніми даними, на вул. Спаській в п’ятиповерховому будинку в квартирі знаходився чоловік похилого віку



26 жовтня о 10:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги в м. Білопіллі. За попередніми даними, на вул. Спаській в п’ятиповерховому будинку в квартирі знаходився чоловік похилого віку, який мав погане самопочуття та не міг самостійно відчинити вхідні двері.

На місце виклику прибуло відділення чергового караулу 20-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники за допомогою висувної драбини потрапили через вікно другого поверху до помешкання, відчинили вхідні двері і до квартири змогли увійти працівники поліції, соціальний робітник і чоловік, який наглядав за стареньким. Працівники Служби порятунку допомогли перенести літнього чоловіка з підлоги на диван. Люди подякували їм за надану допомогу.

Всього до операції залучалося від Державної служби України з надзвичайних ситуацій 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки.

Управління ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: