Завантаження ...

На Сумщині вогнеборці врятували гараж та житловий будинок

26 жовтня о 17:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди на вул. Новопрорізній в м. Кролевець.



26 жовтня о 17:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди на вул. Новопрорізній в м. Кролевець. На гасіння направили черговий караул 22-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що вогонь охопив покрівлю господарчої споруди на значній площі. Виникла загроза для прибудованого впритул гаражу та розташованого неподалік житлового будинку.

Для забезпечення безперебійної подачі води автоцистерни довелося направляти для дозаправки від пожежного гідранту, що знаходився в 2 км від осередку горіння. О 17:45 вдалося локалізувати загоряння та відвернути небезпеку від інших будівель. О 18:25, використавши 10 т води, пожежу ліквідували.

Всього на гасіння залучалося 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За попередніми висновками фахівців, припустима причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі та димаря. Для запобігання виникнення пожежі у вашій оселі обігрівайтеся відповідально - дотримуйтеся вимог пожежної безпеки, слідкуйте за станом опалювальних приладів та своєчасно усувайте несправності!

Управління ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: