Завантаження ...

Депутати внесли зміни до бюджету Сумської міської тергромади

Депутати міської ради на сесійному засіданні 21 жовтня внесли зміни до бюджету Сумської міської територіальної громади.



Депутати міської ради на сесійному засіданні 21 жовтня внесли зміни до бюджету Сумської міської територіальної громади.

Обсяг дохідної частини бюджету на 2020 рік становить 2701,1 млн грн. (з них офіційні трансферти – 609,3 млн грн.) та який збільшено на суму 54,7 млн грн. за рахунок збільшення обсягу:

  • міжбюджетних трансфертів на суму 54,6 млн грн. (з Державного бюджету – 40 млн грн. на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі та штучних споруд по вулиці Харківська; місцевого бюджету за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 14,6 млн грн., зокрема на придбання житла для сімей осіб учасників антитерористичній операції – 1,1 млн грн., учасникам бойових дій на території інших держав – 1,1 млн грн.; придбання будинку сімейного типу – 2,7 млн грн.; проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів – 7,4 млн грн.; забезпечення лікування хворих на цукровий діабет інсуліном та нецукровий діабет десмопресином – 2,3 млн грн.);
  • Цільового фонду на суму 0,1 млн гривень.
Відповідно збільшено обсяг видаткової частини бюджету Сумської міської об’єднаної територіальної громади на суму 54,7 млн гривень.

Окрім цього, здійснено перерозподіл бюджетних призначень в межах Загального обсягу бюджету Сумської міської об’єднаної територіальної громади, зокрема направлено на:

  • придбання кисневих концентраторів, у зв'язку з загостренням епідемілогічної ситуації (COVID -19) – 3 млн грн.;
  • виплату заробітної плати з нарахуваннями працівникам КНП СОР «Обласна клінічна спеціалізована лікарня» – 3 млн грн. (в тому числі за рахунок спрямування залишку коштів Загального фонду, що склався станом на 1 січня 2020 року – 2 млн грн.);
  • надання матеріальних допомог – 0,2 млн грн.;
  • реконструкцію (санацію) самотічного каналізаційного колектора Д 600-800 мм від вул. Харківська, 32 по вул. Сумсько-Київських дивізій до КНС-6 – 7,8 млн гривень.


При цьому, спрямовано залишок коштів загального фонду, що склався станом на 1 січня 2020 року в сумі 2,1 млн грн., з них:

  • КНП СОР «Обласна клінічна спеціалізована лікарня» – 2 млн грн.;
  • для передачі міжбюджетного трансферту до державного бюджету Сумському науково-дослідному експертно-криміналістичного центру Міністерства внутрішніх справ України – 0,1 млн гривень.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: