Завантаження ...

В одній із найбільших шкіл Сум оновили їдальню та харчоблок

Очільник обласного центру Олександр Лисенко спільно з депутатом міської ради Анатолієм Сагачем ознайомились з результатами капітального ремонту їдальні та харчоблоку у школі № 23



Очільник обласного центру Олександр Лисенко спільно з депутатом міської ради Анатолієм Сагачем ознайомились з результатами капітального ремонту їдальні та харчоблоку у школі № 23, на що було спрямовано 3,5 млн гривень.

Левову частку витратили на повне облаштування системи вентиляції, адже важливо щоб діти не відчували сторонніх запахів під час освітнього процесу, а навчались в комфорті та чистоті, наголосив міський голова. Разом із тим, гармонія смаку має зберігатись не тільки в стравах, а й в інтер’єрі, переконаний посадовець.

«Депутатський корпус, виконавчі органи та я особисто працюємо над тим, щоб в усіх установах, де навчаються, лікуються та проводять свій час діти, було чисто, прибрано, комфортно, затишно та безпечно. Школа № 23 – цьому приклад, і, так повинно бути в кожній іншій! Для цього, сподіваюсь, в наступному році міські обранці підтримають збільшення суми видатків на освітню галузь і на кожну школу міста буде спрямовано не 200 тис. грн, а значно більшу суму», – зауважив Олександр Лисенко.

Та реалізувати проєкти з модернізації освітньої установи неможливо тільки коштом громади, зазначила директор КУ «Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 23» Наталія ПЕДЯШ. Тому освітянка звернулась за допомогою до депутата по даному округу Анатолія Сагача.

Так, протягом року до школи вдалось придбати 316 стільців у їдальню на суму 116 тис. грн.; облаштувати ресурсну кімнату для релаксації учнів трьох інклюзивних класів – на 34 тис. грн.; купити інтерактивну підлогу для початкових класів та спортивне обладнання, яке вже розмістили на шкільному подвір’ї.

«Діти вже не дочекаються завершення канікул. Їм подобається та хочеться тут навчатися, а головне – дітвора цінує реальні зміни у рідній школі. Нова їдальня відтепер місце популярне, цитую: «Мені подобається цей інтер’єр!», – повідомила директор.

На часі питання придбання холодильного обладнання та барних елементів, а також посудомийної машини, вартість якої становить приблизно 230 тис. гривень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: