Завантаження ...

На Сумщині поліцейські розкрили три крадіжки майна громадян

Спокусились зловмисники на мобільні телефони, гроші та продукти харчування. Проте правоохоронці їх викрили та частину викраденого уже вилучили.



Спокусились зловмисники на мобільні телефони, гроші та продукти харчування. Проте правоохоронці їх викрили та частину викраденого уже вилучили.

Із заявою про злочин до поліції звернувся 37-річний житель Охтирки. Він розповів правоохоронцям, що коли ввечері відпочивав з друзями у дворі, до них підсів невідомий чоловік. Скориставшись їхньою неуважністю зловмисник викрав мобільний телефон, який лежав на столі без нагляду та пішов геть. Лише через певний час власник гаджета виявив його зникнення.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 20-річний охтирчанин, який і раніше мав проблеми із Законом.

Тростянецьким правоохоронцям вистачило лише години, аби встановити зловмисника, який у приміщенні церкви викрав із сумки 41-річної жінки мобільний телефон.

Крадієм виявився 42-річний, раніше судимий за вчинення аналогічних злочинів, мешканець обласного центру.

У Недригайлівському районі 52-річний чоловік вирішив збагатитися за рахунок сусідів. Скориставшись відсутністю господарів вдома, він проник до чужого будинку та викрав звідти 10 000 гривень. Втікаючи, прихопив із собою ще й продукти харчування, які знайшов на кухні.

Проте уникнути відповідальності за скоєне йому не вдалося, уже наступного дня його викрили працівники поліції.

Наразі крадія затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За всіма цими фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 2-3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

Зловмисникам, у відповідності до тяжкості злочину, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: