Завантаження ...

У Сумах придбали пристрій для ефективної дезінфекції приміщень

Для дезінфекції лікарень, дитсадків, шкіл та житлового фонду у КП «Сумитеплоенергоцентраль» з'явився дезінфікуючий генератор холодного туману.



Для дезінфекції лікарень, дитсадків, шкіл та житлового фонду у КП «Сумитеплоенергоцентраль» з'явився дезінфікуючий генератор холодного туману.

Обладнання для дезінфекції придбали за власні кошти депутати міської ради Євген Скоробагатський, Віталій і Володимир Шилови.

Вперше дезінфекцію за допомогою нового приладу провели в дитячому садочку «Золотий півник».

За словами міського голови Олександра Лисенка, така допомога місту та комунальному підприємству є дуже вагомою, бо це в першу чергу турбота про здоров'я сумчан.

«Дезінфекція медичних та освітніх установ, житлового фонду – це наше першочергове завдання, бо необхідно якомога швидше зупинити розповсюдження інфекції. Дуже приємно, що є люди, які за своєї ініціативи власним коштом допомагають громаді, нашому комунальному підприємству», – зазначив очільник Сум.

За словами дезінфектора Андрія Катрича, обробка за допомогою холодного туману – один із найбільш результативних способів санації. Апарат дозволяє добитися відмінних результатів – розчин проникає в найдрібніші щілини, обробляючи навіть ті ділянки приміщення, куди утруднений доступ.

Також важливо те, що дезінфекція таким способом абсолютно безпечна для здоров'я людей, окрім того вона не шкодить рослинам, тому відмінно підходить для санації жилих приміщень.

«Дезінфекція за допомогою цього обладнання буде більш ефективною ніж за допомогою звичайного розпилювала деззасобу, – це стовідсоткова обробка приміщення від бактерій та інфекційних збудників. Технічні характеристики обладнання дозволяють за короткий час обробляти великі площі. За одну годину можна провести дезінфекцію від 700 м2 до 1000 м2 приміщення», – зазначив фахівець.

Перебуватиме обладнання – генератор холодного туману, на балансі КП «Сумитеплоенергоцентраль». За допомогою приладу проводитимуть дезінфекцію в лікарнях, школах, дитячих садках та житловому фонді, який перебуває в зоні обслуговування цього комунального підприємства.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: