Завантаження ...

СумДУ отримав дві перемоги у конкурсі мотивуючого відео

Відео «Твій голос – важливий», створене творчою групою студентів та аспірантів СумДУ Backstage of Life, а також відео «Твій голос на виборах має силу» начальника Медіа-центру СумДУ Марини Осюхіної були визнані кращими в номінації «Арт-ролик».



Відео «Твій голос – важливий», створене творчою групою студентів та аспірантів СумДУ Backstage of Life, а також відео «Твій голос на виборах має силу» начальника Медіа-центру СумДУ Марини Осюхіної були визнані кращими в номінації «Арт-ролик».

Переможці конкурсу визначалися у кількох номінаціях: «Просвітницький ролик», «Мотиваційний ролик», «Професійний ролик» тощо.

Усього на розгляд журі було подано 67 робіт від учасників з різних куточків України. 15 найкращих демонструвалися на сторінці МРІ у мережі Фейсбук. Деякі ролики було відібрано для показу на телебаченні.

Конкурс проходив в рамках ініціативи #DefineYourFuture/ #ВизначайСвоєМайбутнє за підтримки Агентства Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID).

Проєкт «Чому ми голосуємо?» передбачав серію навчальних вебінарів, персональні консультації учасників із тренерами та кампанію з поширення відео переможців серед виборців. Фінальним етапом проєкту стала онлайн-дискусія, де й були оголошені переможці.

Участь у дискусії взяли: комунікаційниця Руху ЧЕСНО Ірина Вівчар, координаторка ініціативи «ВліпиЗаСебе» Світлана Колодій, член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Максим Онопрієнко, тренери проєкту: медіатехнолог, тренерка з питань інституційного розвитку громадських організацій, основ медіаграмотності та зв'язків з громадськістю Олена Кваша, журналіст та медіатехнолог Андрій Богданович, а також учасники конкурсу.

«Для мене особисто, проєкт «Чому ми голосуємо?» – це історія про класних, мотивованих людей з ідеями і прагненням змін», - поділилась враженнями тренер Олена Кваша.

«Проєкт WhyWeWote важливий тим, що в умовах коронавірусу люди, а особливо молодь, відчувають себе розрізнено, відтак, необхідність іти на вибори опиняється під загрозою – молодь не відчуває, що її голос важливий, не бачить, що є частиною державних процесів. Завдяки відео, створеним учасниками, вдалося нагадати, що є інші загрози – загрози демократії. І тому цей конкурс такий актуальний, - зазначила Марина Осюхіна. – СумДУ зараз потужно розвивається в напрямку виробництва відео та залучення студентів і аспірантів до цього процесу. Тому для участі в конкурсі склалося все – суть, форма, творчість, самореалізація та громадянська позиція».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: