Завантаження ...

На Сумщині 14 жовтня вогнеборці ліквідували загоряння сухої рослинності

14 жовтня о 13:42, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння сухої рослинності по вул. Золота в с. Нижня Сироватка, Сумського району.



14 жовтня о 13:42, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння сухої рослинності по вул. Золота в с. Нижня Сироватка, Сумського району. Про пожежу повідомив випадковий перехожий, який побачив дим на відкритій території. На місце події було направлено черговий караул 28 – го державного пожежно – рятувального посту та відділення чергового караулу 2 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено залишки сухої рослинності на площі до 4 га, утворилась загроза подальшого поширення вогню на поруч розташований житловий сектор. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта, який знаходився на відстані 5 км від осередку горіння.

О 16:42 загоряння локалізували, а о 17:26 – витративши на гасіння близько 14 тон води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 6 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: