Завантаження ...

СумДУ розширює співпрацю з провідними університетами США

У жовтні 2020 року за ініціативи кафедри управління було підписано Меморандум про порозуміння між Сумським державним університетом та Вашингтонським державним університетом (м. Пулман, США).



У жовтні 2020 року за ініціативи кафедри управління було підписано Меморандум про порозуміння між Сумським державним університетом та Вашингтонським державним університетом (м. Пулман, США). В рамках Меморандуму передбачена спільна робота у проведенні наукових досліджень, навчанні, підвищенні кваліфікації, організації та участі у спільних проєктах.

Вашингтонський державний університет, заснований у 1890 році, є одним з провідних закладів вищої освіти Сполучених Штатів Америки. Університет входить до Всесвітнього рейтингу дослідницьких університетів світу від Times Higher Education World University Rankings та займає позицію 351-400. Згідно з міжнародним рейтингом вищих навчальних закладів QS World University Rankings Вашингтонський державний університет знаходиться на 400 позиції серед провідних університетів світу, а також входить до каталогу кращих дослідницьких університетів світу від Шанхайського рейтингу на позиції 351-400.

У рамках співпраці між вишами розпочато віртуальний навчальний модуль для студентів «Міжнародні бізнес-стратегії», що є частиною курсу «Менеджмент: поглиблений курс». Його проводять викладачі кафедри управління СумДУ та Вашингтонського державного університету спільно для студентів обох закладів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: