Завантаження ...

На Сумщині рятувальники тричі ліквідовували загоряння сухої рослинності

Впродовж 10 жовтня пожежно-рятувальні підрозділи Сумщини тричі ліквідовували пожежі в природніх екосистемах. Загоряння сухої рослинності виникали в Роменському, Путивльському районах та м. Шостка.



Впродовж 10 жовтня пожежно-рятувальні підрозділи Сумщини тричі ліквідовували пожежі в природніх екосистемах. Загоряння сухої рослинності виникали в Роменському, Путивльському районах та м. Шостка. Загальна площа пройдена вогнем становить близько 3 га.

Зокрема, о 10:20 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення, що поблизу с. Волинцеве Путивльського району палає суха рослинність та чагарники. Горіння відбувалося на площі близько 2 га. Відділенню чергового караулу 15-ї державної пожежно-рятувальної частини вдалося локалізувати пожежу об 11:55. О 13:30 повністю ліквідували загоряння та не допустили подальшого поширення вогню.

У всіх трьох випадках до загоряння призводило необережне поводження з вогнем. Закликаємо громадян не провокувати пожеж в природних екосистемах, а при виявленні ознак горіння сповіщати рятувальників за номером «101».

У ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: