Завантаження ...

У Сумах фахівці ДСНС перевіряють об’єкти, які будуть задіяні під час виборів

Інспектори Сумського міського відділу ДСНС України проводять перевірку об`єктів, що будуть задіяні до проведення місцевих виборів.



Інспектори Сумського міського відділу ДСНС України проводять перевірку об`єктів, що будуть задіяні до проведення місцевих виборів.

Як повідомили у Сумському міському відділі Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області, особливу увагу рятувальники приділяють забезпеченню та технічному стану первинних засобів пожежогасіння, відповідності та не захаращеності шляхів евакуації у приміщеннях. Також обстежується стан електромереж, забезпечення будівель джерелами зовнішнього та внутрішнього протипожежного водопостачання, функціонуванню добровільної пожежної дружини тощо.

Під час проведення перевірок, керівникам та працівникам установ, організацій та закладів, що будуть задіяні на виборах, рятувальники нагадують про основні вимоги правил пожежної безпеки, дії в разі виникнення пожежі та правила користування первинними засобами пожежогасіння.

Інспектори ДСНС також вручають пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки та алгоритм дій в екстрених ситуаціях.

За консультаціями та додатковою інформацією щодо організації дотримання правил пожежної безпеки можна звернутися до Сумського міського відділу ДСНС України за адресою: вул. Робітнича, 69 або за тел. 66-54-22

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: