Завантаження ...

На Сумщині поліцейські розшукали та повернули у родину малолітнього втікача

Подія сталася в одному з сіл Середино-Будського району. Дев’ятирічний хлопець не повернувся вечері додому. На його розшук були задіяні співробітники чотирьох відділів та відділень поліції області.



Подія сталася в одному з сіл Середино-Будського району. Дев’ятирічний хлопець не повернувся вечері додому. На його розшук були задіяні співробітники чотирьох відділів та відділень поліції області. Малолітнього знайшли ранком неподалік домівки та доставили його додому.

Про зникнення свого 9-річного сина у поліцію Середино-Буди повідомив батько хлопця. Він розповів, що дитина до вечора гралася на вулиці з друзями, але додому ночувати не прийшла. Батьки своїми силами намагались розшукати хлопчину, проте їх пошуки закінчились невдало.

На розшук малолітнього по тривозі був піднятий особовий склад Середино-Будського відділення поліції. Також їм на допомогу були направлені співробітники поліції Шостки, Ямполя та Глухова.

«В пошуках дитини поліцейські обійшли всі занедбані будівлі в селі, - розповідає Сергій Тітенко, начальник Середино-Будського відділення поліції. – Як тільки почало світати – розгорнули пошукові заходи в найближчих до села полях. Це дало свій результат – хлопчика, змерзлого та переляканого, таки знайшли і доставили додому».

Як з’ясувалося, дитина, вдягнена лише у футболку та шорти, всю ніч провела у чагарнику. За словами малого, він самовільно, не попередивши батьків, пішов після школи гуляти на вулицю. Вчасно не повернувся додому, а тому боявся, що його стануть за це сварити. Перечекати батьківській гнів вирішив поза домом.

Наразі з хлопцем та його батьками поліцейські проводять профілактичні бесіди про можливі наслідки таких вчинків. В свою чергу, родина запевняє правоохоронців, що вони зробили певні висновки, і подібних ситуацій в подальшому будуть уникати.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: