Завантаження ...

На Сумщині прикордонники затримали чоловіка, який намагався незаконно потрапити до РФ

Сумський прикордонний загін продовжує вживати системних заходів з підтримання режиму державного кордону на ділянці відповідальності.



Сумський прикордонний загін продовжує вживати системних заходів з підтримання режиму державного кордону на ділянці відповідальності.

Учора, реалізовуючи завчасно отриману співробітниками оперативно-розшукових підрозділів інформацію про можливу протиправну діяльність, прикордонники затримали громадянина України, який мав намір незаконно потрапити до РФ поза встановленими пунктами пропуску.

Прикордонний патруль на околиці населеного пункту Баранівка, що у Глухівському районі, зупинив автомобіль марки «Mercedes-Benz», який рухався в напрямку кордону. Крім водія в транспортному засобі в якості пасажира перебував наш співвітчизник – мешканець Рівненської області.

У ході спілкування правоохоронці з’ясували, що чоловік в пішому порядку намагався незаконно перетнути українсько-російський кордон з території України на територію Росії поза встановленими пунктами пропуску. Правопорушник також розповів, що він вибрав саме такий спосіб перетнути кордон у зв’язку з тим, що йому заборонено в’їжджати до Росії.

Наразі за спробу незаконного перетинання державного кордону України 39-річному чоловікові загрожує адміністративна відповідальність. Його подальшу долю вирішить суд.

Підготував Роман Ткач (Сумський прикордонний загін)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: