Завантаження ...

Бібліотеки Сумщини мають стати сучасними молодіжними хабами

На цьому, вітаючи із Всеукраїнським днем бібліотек колективи Сумської обласної наукової бібліотеки та Сумської обласної бібліотеки для дітей, наголосила директор Департаменту культури



На цьому, вітаючи із Всеукраїнським днем бібліотек колективи Сумської обласної наукової бібліотеки та Сумської обласної бібліотеки для дітей, наголосила директор Департаменту культури, інформаційної політики та туризму Сумської облдержадміністрації Любов Карпенко

Любов Карпенко передала працівникам обласних книгозбірень вітання та слова вдячності від голови Сумської облдержадміністрації Романа Грищенка і зазначила, що бібліотекарі справді важливі в час, коли держава потребує формування громадянського суспільства, розумного, грамотного, мудрого.

«Ми маємо разом із вами працювати над тим, щоб наші бібліотеки стали молодіжними хабами, щоб більше молоді приходило до книгозбірень, щоб відвідувати бібліотеки було модно, – наголосила директор Департаменту культури, інформаційної політики та туризму. – Тому ми будемо спільно реалізовувати цікаві проєкти, підтримувати книгозбірні області інформаційно та медійно».

Любов Карпенко у своєму вітанні наголосила, що особисто для неї професія бібліотекаря є особливою: «Моя мама свого часу розпочинала свій трудовий шлях з роботи бібліотекаря у сільській бібліотеці. Вона щодня проходила 4 кілометри, щоб дістатися до роботи, і 4 кілометри, щоб повернутися додому. Але вона завжди мала хороший настрій, несла позитив і дарувала його людям. Тож я з дитинства розуміла, що бібліотекарі – це люди, які своєю щоденною працею, своєю увагою вчать нашу молодь та зріле покоління любити книги, поважити книги, брати звідти знання. А відвідавши дві наші обласні книгозбірні, я побачила, що ви не боїтеся змінюватися на краще, освоювати сучасні технології, залишаючись при цьому такими ж гостинними і щирими. І я вам дякую за це».

Директор Департаменту культури, інформаційної політики та туризму вручила колективам Сумської обласної наукової бібліотеки та Сумської обласної бібліотеки для дітей подяки голови Сумської облдержадміністрації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: