Завантаження ...

У навчальному центрі «Проф-ІТ» СумДУ відбувся День відкритих дверей

20 вересня в Сумському державному університеті навчально-методичний центр «Проф-ІТ» презентував основні напрямки комп’ютерних курсів.



20 вересня в Сумському державному університеті навчально-методичний центр «Проф-ІТ» презентував основні напрямки комп’ютерних курсів.

На захід, що пройшов в онлайн-форматі, було зареєстровано понад півтори сотні осіб. Учасники дистанційного Дня відкритих дверей ознайомились з ІТ-програмами, за якими проводиться навчання. Це, зокрема, програмування, розробка сайтів, комп'ютерна графіка, ВAS Бухгалтерія, курси академії Cisco за трьома напрямками: основи системного адміністрування, основи кібербезпеки, фахівець з комп'ютерних мереж, а також презентовано новий курс – English for IT.

«Наші висококваліфіковані викладачі допомагають школярам визначитися з вибором майбутньої професії, студентам – одержати в доповнення до основного диплома сертифікати й свідоцтва відомих фірм, що буде перевагою під час працевлаштування, дорослим слухачам – підвищити свою кваліфікацію», – повідомила начальник НМЦ «Проф-ІТ» Тетяна Горлач.

Центр працює на базі комп'ютерних класів університету вже понад 20 років. Новий навчальний семестр триватиме з жовтня по грудень. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: