Завантаження ...

Студенти СНАУ долучилися до Всесвітнього дня прибирання

19 вересня небайдужі люди по всьому світу вийшли на масштабну, міжнародну акцію «Всесвітній день прибирання – World Cleanup Day», мета якої покращити екологічну ситуацію на планеті



19 вересня небайдужі люди по всьому світу вийшли на масштабну, міжнародну акцію «Всесвітній день прибирання – World Cleanup Day», мета якої покращити екологічну ситуацію на планеті, привернути увагу якомога більшої кількості людей до проблеми забруднення довкілля та сприяти розбудові волонтерського руху у сфері екології.

По всій Україні також пройшли акції з прибирання парків, скверів, зон для відпочинку. Студенти Сумського національного аграрного університету радо відгукнулися на заклик долучитися до флешмобу, адже підтримка екології та сприяння сталому розвитку – одна із стратегічних цілей СНАУ. А прибирати разом із друзями завжди веселіше.

Студенти СНАУ переконані: кожен з нас маленькими діями може сприяти чистоті навколо нас. Але також варто пам’ятати, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Тож закликаємо кожного свідомо ставитися до природи та всього, що нас оточує.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: