Завантаження ...

Сумський рибоохоронний патруль взяв участь у акції до Міжнародного дня чистих берегів

З нагоди Міжнародного дня чистих берегів, що в цьому році проводиться 19 вересня Сумський рибоохоронний патруль долучився до акції та організував прибирання прибережної смуги річки Псел в місті Суми



З нагоди Міжнародного дня чистих берегів, що в цьому році проводиться 19 вересня Сумський рибоохоронний патруль долучився до акції та організував прибирання прибережної смуги річки Псел в місті Суми та на інших водних об’єктах області.

Метою заходу є привернення уваги громадськості до проблем засмічення водних об'єктів, правильного поводження із відходами, дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища, а також підвищення екологічної свідомості громадян.

Долучитися до акції може кожен. Всією сім’єю прийдіть на улюблене місце відпочинку біля водойми та зробіть його чистим.

Довідкова інформація:
21 травня 2020 року працівниками Сумського рибоохоронного патруля проведено прибирання берегової лінії Блакитних озер, що розташовані в межах м. Суми. Даний захід було приурочено до Міжнародного дня біологічного різноманіття.

До Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища 03 червня працівники патруля провели прибирання берегової лінії річки Сула в межах м. Ромни.

Сумський рибоохоронний патруль

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: