Завантаження ...

У СНАУ відбувся прямий ефір, присвячений молоку А2

Унікальна наукова розробка Сумського національного аграрного університету – гіпоалергенне молоко А2 – вже доступне сумчанам у магазинах. Однак, як і будь-який новий продукт, наше нове молочко викликає ряд запитань у споживачів.



Унікальна наукова розробка Сумського національного аграрного університету – гіпоалергенне молоко А2 – вже доступне сумчанам у магазинах. Однак, як і будь-який новий продукт, наше нове молочко викликає ряд запитань у споживачів.

Для того, щоб фахово відповісти на найпоширеніші запитання поціновувачів молочної продукції та тих, хто хотів би, але через стан здоров’я не може вживати молоко, 18 вересня у Сумському НАУ провели прямий ефір із залученням експертів: лікарів, науковців, виробників.

Серед спікерів були:

  1. Олена Азарова, заступник директора Сумської обласної клінічної лікарні, яка розповіла про значення молочних продуктів для раціону здорової людини.
  2. Віктор Досенко, доктор медичних наук, професор, завідувач відділу Інституту фізіології ім. О.О.Богомольця НАН України, який пояснив, чим молоко А2 відрізняється від звичного молока.
  3. Володимир Ладика, доктор сільськогосподарських наук, професор, академік НААН України, ректор СНАУ, який розповів про особливих корів, здатних забезпечити українців корисним та безпечним молоком.
  4. Володимир Опришко, засновник сумської крафтової сироварні O`BEREG, розповів про секрети виробництва молока А2
  5. Марина Самілик, кандидат технічних наук, доцент кафедри молока і м’яса, яка розкрила науковий шлях до революційної розробки на українському молочному ринку.

Під час ефіру, гості не лише розповіли про користь молочних продуктів, а й відповіли на питання від глядачів.

Переглянути ефір повністю можна на офіційнйі сторінці СНАУ у Фейсбуці та Інстаграмі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: