Завантаження ...

Олександр Лисенко зустрівся з працівниками ПАТ «Сумихімпром»

Міський голова Олександр Лисенко провів робочу зустріч із працівниками ПАТ «Сумихімпром» та представниками профспілки підприємства.



Міський голова Олександр Лисенко провів робочу зустріч із працівниками ПАТ «Сумихімпром» та представниками профспілки підприємства.

«Сумихімпром» пройшов величезний шлях, результат якого –конкурентоспроможна продукція, відома не тільки в Україні, а й за її межами. Завдяки постійному діалогу з керівництвом підприємства нам вдається ефективно координувати свої дії для постійної розбудови Сум та створення комфортних умов життя мешканців», – сказав Олександр Лисенко.

Під час зустрічі, на якій також був присутній перший заступник міського голови Володимир Войтенко, працівники підприємства цікавились питанням створення додаткового рейсу міського комунального транспорту з вул. Прокоф'єва до ПАТ «Сумихімпром» у години пік.

Олександр Лисенко зауважив, що візьме дане питання на контроль і сприятиме його вирішенню.

Окрім проблеми транспортного сполучення, присутні обговорили питання проведення ремонтів дорожнього покриття в мікрорайонах міста, ремонти прибудинкових територій та житлового фонду.

Міський голова наголосив, що всі звернення будуть враховані, до того ж, кожен із працівників може надати свої пропозиції до бюджету на наступний рік: «Звичайно, пріоритет у фінансуванні тим об'єктам, на яких вже ведеться будівництво, але ми розглянемо всі пропозиції і, по можливості, додамо їх до титульних списків на виконання на 2021 рік».

Керманич міста наголосив, що, оскільки підприємство є одним з головних бюджетоутворюючих виробництв міста, проблеми його працівників мають вирішуватися першочергово.

Спільно з директором з персоналу та соціальних питань ПАТ «Сумихімпром» Олегом Тетьоркіним керівники міста висловили свої думки та бачення щодо подальшої співпраці.

У свою чергу міський голова висловив вдячність керівництву підприємства і кожному його працівнику за дотримання екологічної політики з метою мінімізації шкідливого впливу на навколишнє середовище.

Зауважимо, у серпні 2018 року, міжнародною аудиторською компанією «Bureau Veritas Certіficaton» успішно проведено сертифікаційний аудит Системи Екологічного Управління підприємства на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 14001:2015.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: