Завантаження ...

У Сумах відзначили День Роменського мікрорайону, який відбувся вже всьоме

Очільник міста Олександр Лисенко взяв участь у святкуванні Дня Роменського мікрорайону, який традиційно відзначають на початку вересня.



Очільник міста Олександр Лисенко взяв участь у святкуванні Дня Роменського мікрорайону, який традиційно відзначають на початку вересня.

Міський голова подякував місцевим жителям за активність та ініціативність у розбудові та піднесенні статусу рідного міста, а також побажав кожній родині наснаги, добробуту та щастя.

«Роменський мікрорайон – один із найкращих. Тут завжди всім серцем та душею вболівають за свою територію, – і на спортивних змаганнях, і на творчих конкурсах й у плані збагачення мережі інфраструктурних об’єктів. Саме тому, ми спільно із міськими обранцями прийняли рішення про виділення коштів на наступній сесії на проєктування стадіону, на якому буде займатися спортом наше підростаюче покоління. Адже розвиток наших дітей – це те, для чого ми власне живемо та працюємо», – наголосив керманич обласного центра.

Свято, яке провели за сприяння депутатів міської ради Ігоря і Юрія Перепек, а також Геннадія Гризодуба відбулось під гаслом «Ми – сумчани!».

Удень для місцевої дітвори організували шоу мильних бульбашок, а заразом малюків розважали веселі аніматори.

Під вечір дорослих та дітей частували солодкою ватою.

Родзинкою святкового концерту з нагоди Дня Роменського мікрорайону стали виступи гурта баяністів «Віва», вокального дуета «Марафон» та співаків Леоніда Вівсюка, Валерії Щербини та Олександра Крикуненка.

Завершили насичене святкування дискотекою та оплесками.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: