Завантаження ...

На Сумщині рятувальники ліквідували загоряння двох транспортних засобів

10 вересня о 07:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння автомобілів «ГАЗ» та «Део Ланос» на трасі Київ-Суми-Юнаківка, в районі с. Сад, Сумського району.



10 вересня о 07:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння автомобілів «ГАЗ» та «Део Ланос» на трасі Київ-Суми-Юнаківка, в районі с. Сад, Сумського району. На гасіння направили черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

За попередніми даними, в автобусі окрім водія нікого не було. Чоловік на транспортному засобі виїжджав із заправки та прямував до автовокзалу. Внаслідок зіткнення із легковиком «Део Ланос» відбувся вибух двох газових балонів автомобіля «ГАЗ». Чоловіки самостійно покинули транспортні засоби. Вже через 8 хв на місце виклику прибули вогнеборці. В цей момент полум’я охопило салон автобуса та перекинулось на легковик.

О 07:21 вдалось локалізувати загоряння та відвернути небезпеку вибуху газової установки автомобіля «Део Ланос». О 07:50 пожежу повністю приборкали.

Всього на гасіння було залучено від Державної служби України з надзвичайних ситуацій - 13 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

У ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: