Завантаження ...

На Сумщині викрите порушення природоохоронного законодавства

Восьмого вересня 2020 року державними інспекторами Сумського рибоохоронного патруля викрито грубе порушення Правил рибальства. Інцидент стався на водоймі в с. Улянівка Білопільського району.



Восьмого вересня 2020 року державними інспекторами Сумського рибоохоронного патруля викрито грубе порушення Правил рибальства.

Інцидент стався на водоймі в с. Улянівка Білопільського району. Близько 19 години виявлено двоє громадян, які за допомогою двох «драг» добули більше 2 кг мотиля. Сума збитку склала 1 122 грн.

На порушників складено протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Знаряддя лову вилучені на склад Сумського рибоохоронного патруля, згідно опису-оцінки знарядь лову.

Якщо Ви стали свідком порушення природоохоронного законодавства - прохання терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» Сумського рибоохоронного патруля (096) 838-25-70 або (0542) 77-90-13.

Довідкова інформація:

Нагадуємо: відповідно до пунктів 4.5 та 4.9 Правил любительського і спортивного рибальства лов мотиля дозволяється безкоштовно на водоймах загального користування однією ручною драгою з діаметром не більше 70 см без механічних пристроїв в кількості не більше 0,1 кг на ловця за добу.

Сумський рибоохоронний патруль

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: