Завантаження ...

«Служба 15-80» повідомляє про проведення робіт на будинкових мережах 9 вересня 2020

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.



Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.

Йдеться про будинки за адресами: вул. Харківська, 9, вул. Героїв Крут, 20, пр-т М. Лушпи, 9 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирах), пр-т Курський, 37 (заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирі), пр-т Курський, 51, вул. Ковпака, 41 (заміна труб холодної води в квартирах), пр-т Курський, 103 (установка лічильників холодної та гарячої води в квартирі), вул. Прокоф’єва, 31 (заміна корінних кранів холодної води в квартирі), вул. Нижньохолодногірська, 10 (заміна корінних кранів холодної води в квартирі), вул. Засумська, 14 (заміна труб холодної та гарячої води в квартирі), вул. Шевченка, 2, вул. Данила Галицького, 39 (заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирах), пров. Лікаря З. Красовицького, 9 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: