Завантаження ...

Олександр Лисенко відзначив молодіжну еліту Сум

У рамках відзначення 365-ої річниці заснування міста, в Сумах нагородили переможців конкурсу «Молодіжна еліта», започаткованого відділом у справах молоді та спорту цього року.



У рамках відзначення 365-ої річниці заснування міста, в Сумах нагородили переможців конкурсу «Молодіжна еліта», започаткованого відділом у справах молоді та спорту цього року.

Відзнаки, грошові сертифікати та подарунки переможцям вручав особисто очільник Сум Олександр Лисенко.

«Робимо все для того, аби у молодих людей була можливість реалізувати себе безпосередньо в Сумах, для цього ми створюємо такі конкурси, як «Молодіжна еліта». Зараз переді мною стоять люди, які мають багато ідей, амбіцій та сподівань на майбутнє, і ми не можемо їх підвести. Саме завдяки молодіжній еліті Суми розвиваються як інноваційне і прогресивне місто. Щиро вітаю і бажаю нових досягнень і успіхів!» – наголосив під час нагородження міський голова.

За результатами роботи конкурсного комітету було обрано п'ять переможців у номінаціях – «Сила духу», «Наукова діяльність», «Волонтерська діяльність», «Екологічна діяльність» та «Культурно-мистецька діяльність», які отримали грошову винагороду від очільника міста в сумі 8 тис. грн. кожен.

Переможцями стали В’ячеслав Круподер, Олег Рєзнік, Олександр Паладич, Ірина Семенко та Сергій Смоленський.

Окрім того, Олександр Лисенко відзначив подяками та подарунками і тих учасників конкурсу, які за рішенням конкурсного комітету посіли другі місця.

Подякувала учасникам конкурсу і всім активним молодим сумчанам, завдяки яким з кожним роком підвищується імідж Сум на всеукраїнському та міжнародному рівні, й заступник міського голови Віра Мотречко.

Конкурс тривав з 31 липня по 31 серпня, його метою було виявлення молодих людей, які мають визначні досягнення та здобутки у громадському, культурному, науковому, професійному житті міста, які внесли значний особистий вклад у його соціально-економічний та культурний розвиток.

Всього у конкурсі взяли участь 16 найактивніших молодих сумчан – студенти, волонтери, науковці, викладачі, діячі культури та мистецтва, спортсмени.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: