Завантаження ...

У Сумах за тиждень демонтували чотири незаконно встановлені тимчасові споруди

Комісія з питань демонтажу незаконно встановлених елементів благоустрою, тимчасових гаражів, тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності впродовж тижня, 1 і 3 вересня, демонтувала чотири такі об’єкти.



Комісія з питань демонтажу незаконно встановлених/розміщених елементів благоустрою, тимчасових (металевих) гаражів, тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення впродовж тижня, 1 і 3 вересня, демонтувала чотири такі об’єкти.

Йдеться про тимчасову споруду на зупинці громадського транспорту на вул. Харківська, дві тимчасові споруди на вул. Героїв Крут, елемент благоустрою на вул. Новомістенська.

Власників трьох об’єктів встановити не вдалось.

КП «Міськсвітло» відключило тимчасові споруди від електромереж, Управління патрульної поліції у м. Суми забезпечило громадський порядок при виконанні робіт, ТОВ «СНД-АВТОТРАНС» провело демонтаж та ївивезення ТС на територію КП «Міськсвітло» (пров. Громадянський, 5).

Якщо власники демонтованих споруд знайдуться і виявлять бажання повернути їх собі, у відповідності до пункту 2.9. Порядку демонтажу незаконно встановлених/розміщених елементів благоустрою, тимчасових (металевих) гаражів, тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення на території міста Суми, демонтовані об’єкти їм повернуть після надання уповноваженому органу документа, що посвідчує особу; документів, які засвідчують право власності на об’єкт, чи документів, на підставі яких він був встановлений/розміщений (навіть якщо строк їх дії минув), або правовстановлюючих документів на матеріали, з яких виготовлено об’єкт; документів, що підтверджують відшкодування понесених витрат за зберігання – в розмірі одного неоподаткованого мінімуму доходів громадян за добу зберігання (у відповідності до кількості днів зберігання), наданої суб'єктом господарювання, який зберігав демонтований об’єкт; документів, що підтверджують відшкодування понесених витрат в подвійному розмірі за демонтаж ТС, завантаження та доставку до місця зберігання, відключення від інженерних мереж, прибирання території (місця розташування) від сміття, що залишилося після демонтажу, у відповідності до калькуляції, наданої суб’єктами господарювання, який безпосередньо цим займались,

З приводу повернення вище зазначених демонтованих об’єктів необхідно звертатись до управління архітектури та містобудування (вул. Воскресенська, 8А, тел. 70-01-05, 70-01-04).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: