Завантаження ...

«Служба 15-80» повідомляє про проведення робіт на будинкових мережах 3 вересня 2020

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.



Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.

Йдеться про будинки за адресами: вул. Воскресенська, 15 (заміна рушникопідсушувача в квартирі), вул. Івана Сірка, 2 (заміна лічильників холодної та гарячої води в квартирі), вул. Харківська, 40, пр-т Лушпи, 20, вул. Прокоф’єва, 25 (заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирах), вул. Харківська, 33 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі), вул. Івана Сірка, 27 (заміна каналізаційних труб в квартирі), вул. Гайдара, 37 (заміна труб холодної води в квартирі), вул. Героїв Крут, 62Б (заміна стояків холодної води в квартирі), вул. Іллінська, 10, вул. Білопільський шлях, 45, вул. Інтернаціоналістів, 41, вул. Харківська, 30/2 (заміна труб холодної та гарячої води в квартирах), площа Горького, 2 (установка лічильників холодної та гарячої води в квартирі).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: