Завантаження ...

У Сумах підприємці зможуть отримати фінансову підтримку з бюджету міської ОТГ

Департамент забезпечення ресурсних платежів оголосив конкурс на надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва з бюджету Сумської міської ОТГ.



Департамент забезпечення ресурсних платежів оголосив конкурс на надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва з бюджету Сумської міської ОТГ.

Для цього передбачено понад 600 тис. грн. Ці кошти можуть бути використані на відшкодування частини відсотків за кредитами, наданими суб’єктам малого і середнього підприємництва, спрямовуються на часткову компенсацію суми, фактично витраченої підприємцями на сплату відсотків за користування коротко- і середньостроковими кредитами, що надані банками на реалізацію їх бізнес-планів, під відсоткову ставку не більше ніж 30% річних, за умови доведеної успішної реалізації бізнес-плану або його частини.

Право на отримання відшкодування частини відсотків за кредитами мають суб’єкти малого і середнього підприємництва, які зареєстровані як суб’єкти господарювання у обласному центрі та здійснюють діяльність на його території.

Надання відшкодування відбувається виключно на конкурсній основі. Для цього створюється конкурсна комісія з 15 осіб, до складу якої на паритетних засадах входять представники від громадських об’єднань підприємців, Департаменту забезпечення ресурсних платежів та депутатського корпусу.

При оцінці бізнес-планів підприємців братиметься до уваги серед іншого створення нових робочих місць, очікуваний приріст виробництва/реалізації продукції, зменшення її собівартості, розмір додаткових надходжень до бюджету від сплати податків, зборів тощо.

Документи приймаються Департаментом забезпечення ресурсних платежів міської ради з 1 по 30 вересня включно за адресою: вул. Садова, 33, каб. 34 (телефон для довідок: 700-139).

Конкурс оголошено у цьому році повторно, у липні потенційні конкурсанти так і не зголосилися вперше конкурс щодо надання фінансової підтримки підприємцям провели у 2017 році.

Детальна інформація за посиланням https://smr.gov.ua/uk/2016-03-14-08-11-32/do-uvagi-pidpriemtsiv/18366-shanovni-pidpriemtsi-ta-kerivniki-malikh-i-serednikh-pidpriemstv-2.html

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: